Son günlerde kamuoyunda ve basında sıklıkla yer alan Barolarımız ve Mesleğimizle ilgili yapılması düşünülen mevzuat değişiklikleri ile ilgili görüş, çekince ve taleplerimizi Giresun Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Meslektaşımız Av.Sabri ÖZTÜRK'ü ziyaret ederek ilettik. Ziyarete Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR, Genel Sekreterimiz Av. Arzu KURT, Saymanımız Av.İlknur CİVELEKOĞLU, Yönetim  Kurulu Üyelerimiz Av. Hatice AYDIN, Av. Murat TURAN ve Av. Ayşegül ÇAKIR katıldı. Meslektaşlarımız Av. Mustafa TANRIVERDİ ve Av. Deniz ÜNAL'ın da katıldığı bölümde, Milletvekili Meslektaşımız Av.Sabri ÖZTÜRK kendiği çizdiği resim ve tabloları içerir kitabını imzalayarak Baro Başkanlığımıza hediye etti. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yapılması düşünülen yasal değişikliklerde Barolarımızın görüşlerine yer verildiği Hukuk ve Adalet dolu günlerde çalışmalarında başarılar dileriz.

Tarih : 9.06.2020