CMK Komisyonuna Menfaat Çatışması Nedeniyle Puan İptali İçin Vereceğiniz Dilekçe Ekine Menfaat Çatışmasıyla İlgili Zaptı Eklemeniz Gerekmektedir. Yönetim Kurulu

Av. Soner KARADEMİR

Başkan

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner KARADEMİR,18 Haziran 1978 Tarihinde Dereli ilçesinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Giresunda; lise öğrenimini Bayburt Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı.1995 yılında başladığı Erzincan Hukuk Fakültesinden 1999 yılında dereceyle mezun oldu. 2002 yılında Avukatlık Stajını tamamladı.Medeni Kanunda Mal Rejimleri konulu Staj tezi Giresun Barosunca kitapçık halinde bastırılarak yayınlanan ilk eser oldu.Askerlik görevini Nazımiye Askerlik Şubesi Başkanı olarak Tuncelide tamamladı.Giresun Barosunda iki dönem Baro Saymanlığı yaptıktan sonra 2016 Yılından itibaren Baro Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta iken  08.07.2017 tarihinde yapılan Olağanüstü  Genel Kurulda Baro Başkanı seçildi.2004 yılından itibaren Giresunda serbest avukatlık yapmakta olup Serpil KARADEMİR ile evli ve bir erkek çocuk babasıdır.