Bugün Ramazan Bayramının 1. günü...

Ülke olarak son aylarda çok acılı günler yaşadık.

Umudumuz Ramazan Bayramının ülkemize barış,huzur ve güzellikler getirmesi idi. Ancak Bayramın ilk gününün  akşam saatlerinde aldığımız acı haberle içinde bir çok dostumuz ve tanıdığımız olan askeri helikopterin Alucra ilçesi Tohumluk Yaylası'nda düşmesi sonucu 7 şehidimiz ve 8 yaralımız olduğu bilgisi ile kahrolduk.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Kurmay Başkanı, Alay Komutan vekili, eşleri ve çocukları ile diğer askeri personeli taşıyan helikopterin düşmesi sonucu canını kaybeden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Türk Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun.

Av.Gültekin UZUNALİOĞLU
                                                                                                                                                                                                                GİRESUN BARO BAŞKANI