Baromuzca meslektaşlarımız için tahsis edilen araçla Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ümran KARA CAN, Av.Sinan BAYRAM, Av.Alper AKDEMİR, Baromuza kayıtlı çok sayıda meslektaşımız, stajyerlerimiz Perşembe gecesi Giresun’dan hareket ederek 10 Kasım’da Anıtkabir ziyareti gerçekleştirip Cumartesi sabahı geri döndüler. Ziyarete birçok Baro Başkanı, farklı illerden gelen meslektaşlarımız, TBB Başkanı Av.Erinç SAĞKAN ve TBB Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Kafilemiz’e önceki dönem Trabzon Baro Başkanlarımızdan, TBB Başkan Yardımcısı iken son seçimde Trabzon Milletvekili seçilen Sayın Av.Sibel SUİÇMEZ tarafından TBMM’ de öğle yemeği ikram edilerek sonrasında Meclis gezdirildi.

Bu anlamlı ve özel günde bizleri yalnız bırakmayan kafilemizdeki tüm meslektaşlarımıza, stajyerlerimize, ailelerimize, personellerimize, Sayın Trabzon Milletvekili Av.Sibel SUİÇMEZ ve danışmanlarına teşekkür eder; Kurtuluşun, Kuruluşun, Cumhuriyet’imizin mimarı büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü bir kez daha saygı, özlem ve rahmetle anarız. Giresun Barosu Yönetim Kurulu

Tarih : 12.11.2023