Türkiye Cumhuriyetimize ve Demokratik, Laik Hukuk Devleti Rejimini Ortadan Kaldırmaya Yönelik Menfur Kalkışma Girişimini Bir Kez Daha Kınıyoruz. Her ne ad altında olursa olsun milletin devletiyle bölünmez bütünlüğüne, milletin esenliğine, toplumsal barışa kasteden her türlü oluşum ve girişimin karşısında olmaya devam edeceğiz.

Devlet idaresinde hiçbir zümre, cemaat, kuruma ayrıcalık tanınmamalı, liyakat ilkesinden taviz verilmemelidir.  Ülkemizi karanlığa götürme çabası içinde olanları halkımız hiçbir zaman affetmeyecektir.

Milletimiz Bu Çaba İçinde Olanların Tarih Boyunca Karşısında Olmuş Ve Yüzlerce Belki Binlerce Kez  Tüm Dış Ve İç Mihrakların İttifakına Rağmen Türkiye Cumhuriyeti Dimdik Ayakta Kalmıştır.

Devletimizin bölünmez bütünlüğüne kasdeden tüm oluşumlardan ve bunlara destek olan şahıslardan evrensel hukuk kuralları çerçevesinde ve âdil bir şekilde hesap sorulmasını destekliyoruz.

Giresun Barosu Olarak Türkiye Cumhuriyetimizi, Demokratik, Sosyal, Laik Hukuk Devletimizi Yıkmaya Yönelik Her Türlü Girişimin Karşısında Olduğumuzu, Olacağımızı Bir Kez Daha Kamuoyuyla Paylaşıyor, Saygılar Sunuyorum.

Giresun Barosu Başkanı
                                                                                                                                  Av. Soner KARADEMİR