Baromuzca 14-17 Şubat 2019 tarihlerinde meslektaşlarımız ve aileleri için Erzurum İline kış gezisi düzenlendi. 14 Şubat gecesi Giresundan başlayan gezide Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR ve geziye katılan erkek meslektaşlarımız eşlerine ve katılımcı kadın misafirlerimize gül takdim ettiler. 15 Şubat sabahı Tarihi Erzurum Evlerinde yapılan kahvaltının ardından meslektaşlarımız konaklayacakları Palandöken Dağında bulunan otelde aileleri ile birlikte dinlenerek oldukça eğlenceli vakitler geçirip aktivitelere katıldılar. Gezinin son günü Çifte Minareler, Erzurum Kalesi ve Tarihi Taşhan ziyaret edilerek 17.02.2019 Pazar günü geri döndüler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve meslektaşlarımızdan Av. Emrah ÖZDEMİR' in kızı Ece ÖZDEMİR' in gezinin yüzü olduğu bu güzel etkinlik nedeniyle başta katılımcı meslektaşlarımız, eşleri ve çocukları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tarih : 19.02.2019