Geleneksel Avukatlar Balosu, 08 Nisan 2017 Cumartesi akşamı Otel New Jasmin'de meslektaşlarımızın katılımı ile düzenlendi. Sunuculuğunu Av. Aydan KÜÇÜK'ün yaptığı gecede Baro Başkanımız Av. Gültekin UZUNALİOĞLU yaptığı konuşmasında, Baromuzun 90. yılını kutlayarak geçmiş yıllarda Baro Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin, Denetleme ve Komisyon Üyelikleriyle Baromuza hizmet eden ve Baromuz mensubu olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ettiğini onlardan devralınan bu kutsal meşalenin layıkıyla taşınarak gelecek nesillere devredeceklerini belirtti.

Geceye meslektaşlarımızın yanı sıra Giresun Valimiz Hasan KARAHAN, Giresun Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet DEMİR, Giresun İl Emniyet Müdürümüz  Uğur ÖZTÜRK ile Giresun Adliyesi'nde görev yapan Hakim ve Savcılarımız da katıldı.

Gecede Tavla, Bowling, Satranç, Futbol turnuvalarında şampiyon olan meslektaşlarımıza plaketleri verilirken, Balo pastasını Baro Başkanımız Av. Gültekin UZUNALİOĞLU Stajyer Avukatlarımız ile birlikte kesti. Meslektaşlarımızın canlı performanslarını sunduğu ve yine meslektaşlarımızca hazırlanan klibin yayınlandığı gecede meslektaşlarımız baromuzun 90.yılını coşkuyla kutlarken mesleğin yoğun stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar.

Balomuza katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, Baromuzun 90. yılını kutlarız...

Fotoğraf Galerisi İçin Lütfen Tıklayınız...

Tarih : 10.04.2017