2018 - 2019 Adli Yıl Açılış Töreni, Baromuz ile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 03 Eylül 2018 Salı günü saat 12:00'da Giresun Hükümet Konağı önünde ortaklaşa düzenlendi. Törene Giresun Milletvekilleri meslektaşlarımız Av.Sabri ÖZTÜRK, Av.Kadir AYDIN, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan KOÇYİĞİT,  Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet COŞKUN, Giresun Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri AKTAŞ, Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay B.Murat YAKIN, Giresun Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılarımız ile ile çok sayıda Avukat meslektaşlarımız, stajyer avukatlarımız, Adliye Çalışanları,siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve Giresunlu hemşehrilerimiz katıldı.

Açılış töreni, Atatürk Anıtı’na Adliye ve Baro Çelenklerinin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Giresun Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR' in açılış konuşmasının ardından, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN'ın  konuşmaları ile devam etti. Tören Giresun Adliye Sarayı’nda  Baromuzca düzenlenen Adli Yıl Açılış Kokteyli ile son buldu.

Tarih : 3.09.2018