Baro tiyatro kulübümüz 21 Aralık 2022 Çarşamba akşamı Görele Belediyesi Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde Yılmaz ERDOĞAN'ın yazdığı "Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı oyunu Görele ilçemizde görev yapan meslektaşlarımız ve aileleri, Görele halkı için sahneledi.Yoğun katılım ile sahnelenen oyun ve performanslar büyük beğeni topladı. Oyundan sonra Kulübümüzü yemekte misafir eden Görele Belediye Başkanı meslektaşımız Sayın Av.Tolga Erener ve Yönetmenimiz Sayın Erdoğan Cüneyt KAMANOĞLU başta olmak üzere; oyuncularımız Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR, meslektaşlarımız Av.Güngör BÖLÜKBAŞI, Av.Hilal SUCU, Av.Aylin BENEK, Av.Deniz DÜDÜKCÜ, Av.Mustafa ÇİFTCİ, Av.Sefa ÖZTÜRK, Av.Eren Naci AKSOY ile meslektaşımız Av.Güngör BÖLÜKBAŞI’nın kızı Meltem KOZLUCA’ ya; teşekkür eder; Kulübümüzün başarılarının devamını dileriz. Giresun Barosu Yönetim Kurulu

Tarih : 23.12.2022