2-3 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Staj Eğitim Merkezi'nin koordinasyonu ve Sinop Barosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen 2. Kurgusal Duruşma Yarışması Sinop Üniversitesi Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.  Giresun Barosu olarak Kurgusal Duruşma Yarışması'na  Baro Başkanımız Av. Gültekin UZUNALİOĞLU ve Eşi Av. H.Gönül UZUNALİOĞLU, Staj Eğitim Komisyonu adına takım sorumlusu Av. Ufuk KILIÇ ve yarışmacılarımız Stajyer Av. Çise Naz KAYA , Stajyer Av. Elif ALTIPARMAK, Stajyer Av. Müge KARAKAYA ve Stajyer Av. Fatih AYDIN 'dan oluşan heyet ile katıldık. Takımımız ilk turda çekilen kuralar ile Trabzon Barosu ile eşleşmiş ve yine çekilen kurada iddia makamı temsil etmiştir. Başarılı bir müsabaka  sonrası takımımız tüm katılımcılar arasında en yüksek 3. puan olan 126,9 puan almış ise de turnuva kuralları gereği yarışmaya veda etmiştir. Müsabakalar sonucunda Trabzon Barosu stajyer avukatları birinciliği elde etmiş olup Giresun Barosu adına tüm katılımcıları tebrik eder heyetimizle yakından ilgilenen Sinop Barosu ve Baro Başkanı Av. Hicran KANDEMİR'e teşekkürlerimizi sunarız.
Tarih : 6.05.2015