Samsun Baromuzun 100. Kuruluş Yıldönümü ve 19 Mayıs 1919 da Samsun’a ayak basarak Kurtuluş’un ilk kıvılcımını yakan Atatürk’ümüzü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine Baromuzu temsilen Başkanımız Av.Soner KARADEMİR katıldı. Törene ayrıca TBB Başkanımız Av.Erinç SAĞKAN, TBB Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Adıyaman, Aksaray, Artvin, Amasya, Kayseri, Kocaeli, Ordu, Sinop, Yozgat Baro Başkanlarımız, Trabzon Milletvekili Av.Sibel SUİÇMEZ ile Samsunlu meslektaşlarımız katıldı. Şair ve yazar Sunay AKIN’ın söyleşisi ile başlayan program Samsun Adliyesinden Onur Anıtına yapılan yürüyüş ve çelenk sunumu ile devam edip; akşam yapılan balo ile devam etti. Meslekte 40-50-60 yıl plaketlerinin de takdim edildiği programda başta nazik evsahipliği ve misafirperverliği nedeniyle Samsun Barosu Başkanımız Sayın Av.Pınar GÜRSEL YILDIRAN olmak üzere emeği geçen herkese, Samsun Baromuz Yönetim Kuruluna ve Baro Personellerine, meslektaşlarımıza teşekkür eder; tekrar bir asırlık Adalet çınarı Samsun Baromuzu tebrik ederiz. Giresun Barosu Yönetim Kuruluu

Tarih : 19.05.2023