Baromuzca düzenlenen Playstation Turnuvasında final karşılaşmaları 20 Eylül 2012 Perşembe günü Baro Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Playstation PES 2011 Futbol kategorisinde Stj. Av. Ercan ÖZTÜRK ile Stj. Av. Şevket Çağlar ARSLAN arasında oynanan ve çekişmeye sahne olan final maçında  Stj. Av. Şevket Çağlar ARSLAN rakibini 4-2 yenerek şampiyonluğa ulaşırken otomobil yarışları kategorisinde ise Av. Şule ALTIN final turunda Baromuzun stajyer personeli Samet ÖZCAN'la karşılaştı. Bitiş çizgisine birkaç saniye farkla giren Samet ÖZCAN bu yılki Playstation turnuvasında şampiyonluğa ulaştı. Her iki yarışmacıya da plaketleri Baro Başkanımız Av. Gültekin UZUNALİOĞLU tarafından verildi.   Tüm katılımcılara teşekkür eder Şampiyon olan yarışmacıları tebrik ederiz.   Futbol turnuvası şampiyonu Stj. Av. Şevket Çağlar ARSLAN Otomobil yarışları şampiyonu Stj. Personel Samet ÖZCAN
Tarih : 21.09.2012