Komisyonlarda görev almak isteyen Meslektaşlarımız Baromuz bünyesinde oluşturulan aşağıda belirtilen komisyonlarda görev almak isteyen Meslektaşlarımızın isimlerini 20 Kasım 2008 günü saat 17.00'' ye kadar Baromuz Genel sekreterliğine yazılı olarak bildirmeleri duyurulur.                                                                                           07.11.2008                                                                                  Baro Yönetim Kurulu       1-) BİLİM KURULU KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Gültekin Uzunalioğlu) Av. Av. Av.     2-)ADLİ YARDIM KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Tezcan Sürücü) Av. Av. Av.     3-)CMK KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Arzu Kurt) Av. Av. Av.     4-)STAJ EĞİTİM KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Ahmet Köksal) Av. Av. Av.     5-)KADIN HAKLARI DANIŞMA VE UYGULAMA MERKEZİ KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Arzu Kurt) Av. Av. Av.     6-)ÇOCUK HAKLARI DANIŞMA VE UYGULAMA KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Halis Arslan) Av. Av. Av.     7-)BİLİM-İNTERNET-MEVZUATI İZLEME VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Hakan Mutlu) Av. Av. Av.     8-)İNSAN HAKLARI DANIŞMA VE UYGULAMA KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Ahmet Köksal) Av. Av. Av.     9-)DERGİ VE YAYIN KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Yalçın Özdemir) Av. Av. Av.     10-)KÜLTÜR SANAT-SPOR VE SOSYAL İŞLER KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Tezcan Sürücü) Av. Av. Av.     11-)ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARI DANIŞMA VE UYGULAMA KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Uğur Köse) Av. Av. Av.     12-)MESLEK SORUNLARI KOMİSYONU (Koordinatör: Av. Ahmet Şenyuva) Av. Av. Av.
Tarih : 3.12.2009