Kadın Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu Başkanımız Av.Dilara TELLİ tarafından, "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması için Uluslararası Mücadele Günü" nedeniyle 24 Kasım 2023 Cuma günü Giresun Adliyemizin önünde basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasına Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR, Başkan Yardımcımız Av.Ayşegül ÇAKIR HIDIR, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Eylem SÜRÜCÜ, Av.Hatice AYDIN, Av.Ümran KARA CAN, Av.Fatih GÜVEN, Av.Alper AKDEMİR ve Kadın Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu Koordinatörü Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ebru AKDEMİR, Komisyon Başkan Yardımcımız Av.Tuğba ACAR USTAOĞLU, Komisyon Üyelerimiz Av.Ayşegül CEYLAN ve Av.Rabia ÇETİN CEBECİ ile meslektaşlarımız katıldı. Kadın Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonumuza emekleri için teşekkür eder; kadınlarımızın şiddete maruz kalmadığı bir dünya için mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız. Giresun Barosu Yönetim Kurulu

Tarih : 24.11.2023