17-18 Haziran 2022 tarihinde İzmir’de düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Çalıştayına Baromuzu  temsilen Stajyer avukatlarımız Stj.Av.Firdevs HAYTAOĞLU ve Stj.Av.İrem ÇETİN katıldı. Çalıştayın 1. Gününde oluşturulan komitelerde stajyer avukatlarca çalışmalar yapıldı. Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı Ve Mevzuat Komitesinde Stj.Av.İrem ÇETİN, Hukuk Fakültelerinin Niteliği Komitesinde Stj.Av.Firdevs HAYTAOĞLU görev aldı. Çalıştayın 2. günde; Çalışma Şartları ve Ücret, HMGS ve Mevzuat, Staj Eğitim Müfredatı, Türkiye’deki Hukuk Fakültelerinin Niteliği, Karşılaştırmalı Ulusal ve Uluslararası Hukuk Stajyerleri Komitelerinin Çalıştay Genel Kurulunda sunumları ile değerlendirme ve sonuç toplantısı gerçekleştirilerek, komite konuları değerlendirilip üzerinde duruldu. Baromuzu çalıştayda temsil eden Stajyerlerimiz Stj.Av.Firdevs HAYTAOĞLU ve Stj.Av.İrem ÇETİN’e teşekkür eder;  kendilerine başarılı bir meslek yaşamı dileriz. Giresun Barosu Yönetim Kurulu

Tarih : 19.06.2022