Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR, TBB Başkanı Av.Erinç SAĞKAN, TBB Yönetim Kurulu ve katılan diğer Baro Başkanlarımızla birlikte İçişleri Bakanı Sayın Ali YERLİKAYA’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette mesleğimizin en büyük sorunlarından ve vatandaşlarımızı da mağdur eden trafik kazası ve sair kazalarda ortaya çıkan hasar danışmanlık adı altında simsarlık yapan aracı kurumların hukuk tanımayan uygulamaları; kollukta meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunlar; vatandaş ve kolluktan avukata yönelen şiddet; avukatlardan silah ruhsatlarında harç alınmaması ve sair İçişleri Bakanlığının görev alanına giren konulardaki sorunlarımıza ilişkin bilgilendirme yapılarak taleplerimiz iletildi.

Sorunlarımıza olan ilgisi ve nazik evsahipliği için Sayın Bakan’a teşekkür eder; başarılar dileriz. Giresun Barosu

Tarih : 1.12.2023