GEZİ PROGRAMI:                                                        GİRESUN BAROSU’NA ÖZEL ANTALYA TURU                                 (5 YILDIZLI KEMER CRYSTAL HOTELS)                            15-MAYIS/21-MAYIS 4 GECE KONAKLAMALI          6 gece/5 gün                   1.GÜN 15-MAYIS CUMA         Saat 17.30 Giresun dan hareket ediyoruz ve yoldaki molalarımızla sabah saatlerinde         2-GÜN 16-MAYIS CUMARTESİ         Antalya daki 5*Otelimize yerleşiyoruz.0telimizin havuzlarından ve Aktivelerinden yararlanma          İmkanı.Öğle ve Akşam yemeklerimiz açık büfe         3-GÜN 17-MAYIS PAZAR         Sabah Kahvaltısı sonrası ASPENDOS-MANAVGAT ŞELALESİ-SİDE-TİTREYEN GÖL         turu yapıyoruz.         4-GÜN 18-MAYIS PAZARTESİ         Kahvaltı sonrası DÜDEN ŞELALESİ-ANTALYA ŞEHİR TURU-KALEİÇİ turu yapıyoruz ve         5-GÜN 19-MAYIS SALI         Otelimizin Havuzun dan yararlanma imkanı.Akşam eğlence         6-GÜN 20-MAYIS ÇARŞAMBA         Kahvaltı sonrası dönüş için hareket ediyoruz ve yoldaki molalarımızla gece saatlerinde         Gezimizin Giresun da sonu.Başka bir TabyaTur gezisinde buluşmak umudu ile                   *SON MODEL OTOBÜSLERLE GİDİŞ-DÖNÜŞ          *5* OTELDE ULTRA HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA          * OTELLERDEKİ SABAH-ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ          *PROFOSYONEL REHBER EŞLİĞİNDE GEZİLER          *YOLDAKİ İKRAMLAR           *TURSAB SEYAHAT SİGORTASI            GEZİ ÜCRETİMİZ 550 TL (KREDİ KARTINA 5 TAKSİT YAPILIR.)           Ebeveynle aynı odada kalmak şartı ile 1.ÇOÇUK 2-10 YAŞ 175 TL                                                       2.ÇOÇUK 2-14 YAŞ 350 TL                GEZİYE KATILMAK İSTEYENLERİN 20 MART 2009 CUMA GÜNÜNE KADAR BARO         SEKRETERLİĞİNE İSİMLERİNİ BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR.
Tarih : 3.12.2009