5 Nisan AVUKATLAR GÜNÜ'' nü kutladık.          05.04.2014 akşamı Giresun Otel New Jasminde GİRESUN BAROSU GELENEKSEL AVUKATLAR  BALOSU yapıldı.          Gecemize çok sayıda meslektaşlarımızın yanında  Valimiz Hasan KARAHAN , Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa DOĞRU, Cumhuriyet Başsavcımız Abidin BOZKAN,Adalet Komisyonu Başkanımız ve Ağır Ceza Başkanımız Mustafa ŞAHİN,Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün ATTAR ile Hakim ve Savcılarımız da katıldı.            Balomuz Baro Başkanımız Av.Gültekin UZUNALİOĞLU'nun açış konuşması ile başladı.Gecemizin sunuculuğunu Av.Açelya KABADAYI yaptı.            Gecemize katılan ve Meslekte 25.Yılını dolduran meslektaşlarımız Av.Sevil GÖKSÜZOĞLU,Av.Mehmet Ertan APAYDIN ile Av.Hayriye Gönül UZUNALİOĞLU plaketlerini Baro Başkanımız Av.Gültekin UZUNALİOĞLU'ndan aldılar.          Baro Spor Komisyonumuzun düzenlediği Geleneksel Halı Saha Futbol, Bowling ve Tavla turnuvalarında şampiyon olan meslektaşlarımıza kupaları ve madalyaları sunuldu.          Çoşkulu geçen gecemizde Geleneksel Giresun Barosu Pasta Kesme töreninde,en kıdemli Avukatlarımız Av.Nihat YANIKOĞLU,Av.Recai YANIKÖMEROĞLU, en genç Avukatımız Av.Alper AKDEMİR ile Baro Başkanımız Av.Gültekin UZUNALİOĞLU Baro Pastamızı birlikte kestiler.     Gecemizin resimleri için tıklayınız..
Tarih : 7.04.2014