Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’un katılımı ile Giresun Eski Cezaevi’nin yıkılarak üzerine yapılacak yeni Giresun Adliyesin’e yer teslimi ve Cezaevi Yıkım İşleminin Başlama Törenine Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR katıldı. 

Törene ayrıca Adalet Bakan Yardımcıları Ramazan CAN, Niyazi ACAR; Giresun Valisi Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ, Giresun Milletvekilleri Prof.Dr. Nazım ELMAS, Ali TEMÜR, Ertuğrul Gazi KONAL, Giresun Belediye Başkanı Av.Aytekin ŞENLİKOĞLU, Giresun C.Başsavcısı Zeynel Abidin AKKİRAZ, Giresun Adalet Komisyonu Başkanı Adem KARATAŞ, İdare Mahkemesi Başkanı Sayın İlter AMİL, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz CAN, İl Emniyet Müdürü Recep GÜZELYAZICI, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür ÖZER çevre il ve ilçelerden gelen Adalet Komisyonu Başkanları, C.Başsavcıları ile siyasi parti temsilcileri ve halkımızın katıldığı yer teslimi töreninin ardından Eski Cezaevi binasının yıkımı için temsili ilk balyoz vuruldu.

Ülkemizde müstakil Adliye Binası olmayan tek il konumundaki Giresun’umuzun acil ihtiyacı olan Adliye Binasının en kısa sürede tamamlanmasını diler; Adliyenin projelendirilmesi, yatırım planına alınması ve sonraki süreçlerde emeği geçen herkese; önceki dönem Giresun Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Meslektaşımız Av.Sabri ÖZTÜRK ve Milletvekili Av.Kadir AYDIN’ a; Giresun Belediye Başkanı Meslektaşımız Av.Aytekin ŞENLİKOĞLU ve önceki dönem Giresun Belediye Başkanı Kerim AKSU’ ya; önceki dönem Giresun Cumhuriyet Başsavcılarımız Abdurrahim ALAN ve Serdar DURMUŞ’a,  yeni dönem Giresun Milletvekillerine; ilk göreve başladığı günden itibaren yeni Adliye için yoğun çaba sarfeden Giresun C.Başsavcımız Zeynel Abidin AKKİRAZ’ a, Adalet Komisyonu başkanımız Adem KARATAŞ’ a; projeyi hayata geçiren Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ ve Bakanlık bürokratlarına teşekkür eder; ihaleyi alan firmaya da en kısa sürede inşaatı tamamlayarak hizmete hazır hale getirmesi için başarılar dileriz. Giresun Barosu Yönetim Kurulu

 

 

Tarih : 15.03.2024
Okunma : 236

© 2024 - Giresun Barosu

Adres : Çıtlakkale Mah. Atatürk Bulvarı No.121/1 - GİRESUN / Telefon: 0454 215 76 57 / Faks: 0454 215 76 58)
Adli Yardım Bürosu: 0 454 215 76 69 | Sosyal Tesis : 0 454 215 76 69 / D:17
E Posta : giresunbarosu@gmail.com | KEP Adresi: giresunbarosubaskanligi@hs01.kep.tr
E-Tebligat Numarası: 35366-96939-85090
Giresun Barosu Union of Black Sea Countries Bar Association (BCBA) üyesidir.