18 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılan Giresun Barosu Olağan Genel Kurulunda 177 geçerli oyun 163’ünü alarak yeniden Baro Başkanlığına seçilen Başkanımız Av. Gültekin UZUNALİOĞLU, 22.10.2014 Çarşamba günü mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sevcan Betül Karslı’dan aldı.   Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sevcan Betül Karslı Baro Başkanımıza başarılarının devamını dilerken, Başkanımız kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edip,  Giresun Barosunu en güzel şekilde temsil edeceğiz dedi. İlçe Seçim Kurulunca açıklanan kesin sonuçlara göre Baro Başkanlığı, Yönetim, disiplin ve Denetleme Kurulu üyeliği ve TBB deleğeliğine aşağıdaki isimler seçildi.     BARO BAŞKANI AV. GÜLTEKİN UZUNALİOĞLU     YÖNETİM KURULU AV. UĞUR KÖSE AV. AHMET KÖKSAL AV. SONER KARADEMİR AV. TUNCER KORKMAZ AV. NECMEDDİN KESİK AV. İLKNUR CİVELEKOĞLU AV. UĞUR AKSU AV. MURAT BEKTAŞ     DİSİPLİN KURULU AV. BÜLENT AYDIN AV. ORHAN TOZLU AV. SEVGİ UTLU GÜNGÖR     DENETLEME KURULU AV. ARZU KURT AV. BARIŞ DURAN AV. MEHMET ŞENER   T.B.B. DELEGESİ AV. MEHMET ALİ GÜNEY AV. YALÇIN ALACA
Tarih : 22.10.2014