Baromuz için Özel olarak hazırlanan Kapadokya Gezisi için hazırlanan Program aşağıdaki gibidir.     KAPADOKYA-KAYSERİ1.Gün 19-NİSAN CUMASaat 23.00 Baromuz önünden hareket ediyoruz ve yoldaki molalarımızla2.Gün 20-NİSAN CUMARTESİSabah saatlerinde Kapadokya Bölgesine varıyoruz ve kahvaltı sonrası tesis müsaitliğine göre odalarımızaYerleşim sonrası hemem turumuza başlıyoruz.Derinkuyu Yeraltı şehrine hareket, 45 dk bir yolculuğun ardındanDerinkuyu’ya varış. Derinkuyu yeraltı şehrinin derinliği yaklaşık 85 m.'dir. Bu yeraltı şehri bir yeraltı şehrindebulunan tüm özelliklere sahiptir. (ahır, kiler, yemekhane, kilise, şırahane v.s.) Yemek sonrası Ilk durağımızyanardağ tüflerinden oluşan toprakların yüzey sularıyla aşınması sonucu oluşan Göreme Vadisi. Vadininyamaçlarında peribacaları ve bir kısmının içine oyularak yapılmış kiliseler vardır ,Aziz Basil,Elmalı,Yılanlı veTokalı Kiliseler,Rahipler Manastırı,Rahibeler Manastırı,Kiler,Mutfak ve Yemekhane bölümlerini geziyoruz.Göreme Açık Hava Müzesi’nin gezilmesinin ardından Çavuşin Kasabasını görerek,Çanak-çömlek yapımı ile ünlüolan Avanos'a hareket. Avanos’da peribacalarının yoğun olarak bulunduğu Zelve vadisine gidiyoruz,burada ilkolarak iki başlı ve üç başlı yüksek peribacalarının bulunduğu Paşa Bağları’nı ziyaret ediyoruz; Önemli Hristiyanazizlerinin inzivaya çekildiği bir bölge olduğu için Keşişler Vadisi olarak da bilininen bu bölgedeAziz Simon şapelini ziyaret ediyoruz.Serbest Zaman sonrasıAkşam yemeğimiz otelimizde açık büfe3.GÜN 21-NİSAN PAZARKahvaltı sonrası, günboyu sürecek turumuz için Otel'den hareket, İlk olarak ;Kayaçların ve peribacalarının birçok şekilli erozyona uğradığı Devrent Vadisi’ni geziyoruz. Gezimize, Nevşehirmerkezine 10 km.uzaklıkta bulunan Uçhisar'a geçerek devam ediyoruz. Kale olarak Hititler dönemindenitibaren yerleşmelere sahne olan, doğal konumu nedeniyle bir hisar görünümündeki yapı, tüm Kapadokyamanzarasına hakimdir.Muhteşem manzarasıyla Güvercinlik Vadisinde vereceğimiz fotoğraf molasının ardından,üzüm kültürü ve şarapçılığın çok yaygın oldugu bölgede çeşitli şaraplari tatmak ve tanımak üzere ŞarapMahzenlerini geziyoruz. Ürgüp'ün en güzel kasabalarından biri olan yaklaşık 6 km. güneyinde yer alan20. yüzyılın başlarına kadar Ortodoks Rumlarında yerleşim alanı olarak kullandığı Mustafapaşa’yi geziyoruz.20:00 Akşam yemeği otelimizde yine açık büfe21:00 Arzu eden misafirlerimizi için ; bölgeye özgü ( Çeşitli Animasyonlarınsergilendiği ve aynı zamanda Anadolu Halk Oyunları gösterilerinin sunulduğu , sınırsız yerli içki ve mezelerinikram edildiği Türk gecesi programın ekstra ücretle organize edebiliriz.4.GÜN 22-NİSAN PAZARTESİKahvaltı sonrası Kayseri ye Hareket ediyoruz,Şehir turu yapıyoruz Talas ve Erciyes i geziyoruz.Öğle yemeğimiziMeşhur Kayseri Mantısı olarak alıyoruz ve dönüş için Hareket ediyoruz.Yoldaki molalarımızla Giresun daGezimizin sonu.*LÜKS ARAÇLA GİDİŞ-DÖNÜŞ*4* OTELDE Sabah Kahvaltısı-Akşam Yemeği dahil 2 gece KONAKLAMA*Öğle Yemekleri (Bir Gün Açık Büfe-Bir Gün Meşhur Testi Kebabı ve Kayseri de Mantı)*TECRÜBELİ REHBER EŞLİĞİNDE GEZİLER*YOLDAKİ İKRAMLARGEZİ ÜCRETİMİZ 2 KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞİ 450 TL0-2 YAŞ FREE 2-6 YAŞ 200 TL 7-12 YAŞ 250 TL (EBEVEYNLERLE AYNI ODA’DA)Merkez Ofis: Cumhuriyet Cad. No: 167A 34373 Harbiye / İstanbul - Türkiye Tel: + 90 (212) 368 48 00 Faks: +90 (212) 241 19 95 E-Posta:
Tarih : 15.02.2013