Baro tarihimizin ilk tiyatro kulübü tarafından 31.03.2022 Perşembe ve 01.04.2022 Cuma Akşamı Giresun Vahit Sütlaş sahnesinde Yılmaz ERDOĞAN'ın yazdığı "Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı oyun meslektaşlarımız ve ailelerine özel gösterim ile iki kez ücretsiz sahnelendi. Gerek gala gecesinde gerekse ikinci gün oldukça yoğun katılım ile sahnelenen oyun ve performanslar büyük beğeni topladı. Oyunda emeği geçen başta Yönetmenimiz Sayın Erdoğan Cüneyt KAMANOĞLU olmak üzere; oyuncularımız Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR, meslektaşlarımız Av.Güngör BÖLÜKBAŞI, Av.Hilal SUCU, Av.Aylin BENEK, Av.Deniz DÜDÜKÇÜ, Av.Mustafa ÇİFTÇİ, Av.Sefa ÖZTÜRK, Av.Eren Naci AKSOY ile meslektaşımız Güngör BÖLÜKBAŞI’ nın kızı Meltem KOZLUCA’ ya; sahne arkasında ses efekt: Ali İlker PİR, ışık: Emre AYDIN, suflöz: İpek TÜRK, sahne amiri İlgen KILIÇ‘a ve Tiyatro Kulübümüzün çalışmalarında sahneyi kendilerine tahsis eden Giresun Belediye Başkanı Meslektaşımız Av.Aytekin ŞENLİKOĞLU’ na teşekkür eder; Tiyatro Kulübümüzün başarılarının devamını dileriz. Giresun Barosu Yönetim Kurulu

Tarih : 2.04.2022