Adana Barosunca düzenlenen ve birçok Baromuzun katıldığı 5 Ocak Kurtuluş Kupası Avukat Spor Oyunlarında Baromuzu Temsil eden Kadın Voleybol Takımımız Turnuvada Mersin Barosu ve Adana Barosu Çukurova takımlarını yenerken İstanbul ve Sakarya Barosuna mağlup olarak turnuvayı altıncı sırada tamamladı. Turnuvanın 3.günü Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR’de kafileye katılırken; TBB Başkanımız Av.Ramiz Erinç SAĞKAN ile birçok baro Başkanımız da Adana’da düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Galasında ve komşu il Mersin’de düzenlenen Limon Çiçeği basketbol Turnuvasının galasında hazır bulundu. Kadın voleybol takımımızın hocası Sayın Prof.Dr.Birol ERTUĞRAL başta olmak üzere; kadın voleybol takımımıza, Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Av.Sinan BAYRAM ve Spor Komisyonumuza, Adana Barosu Başkanımız Sayın Av.Semih GÖKAYAZ ve eşi Baromuz önceki dönem mensuplarından hemşehrimiz Sayın AvTuğgen GÖKAYAZ’a, Adana Barosu Yönetim Kurulu ve personellerine, Mersin Barosu Başkanımız Sayın Av.Gazi ÖZDEMİR’e çok teşekkür ederiz.

Tarih : 9.01.2022