Diyarbakır Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av. Müzeyyen BOYLU ISSI, aleyhine boşanma davası açtığı doktor eşi tarafından çocuklarının gözü önünde 14 kurşunla hunharca katledilmiştir. Ülkemizde kadına karşı şiddet bir türlü bitmek bilmiyor. Erkek egemen bilinçsiz toplumlarda kadına karşı bakışın sonucu. Hangi makamı ve sıfatı olursa olsun eşi ve yavrularının annesi bir kadını vahşice öldüren bu düşünceyi şiddetle kınıyoruz. Devletimizi bu şiddeti önleyecek her türlü tedbiri almaya ve şiddeti önleme eğitimi vermeye çağırıyoruz. Meslektaşımız Av. Müzeyyen BOYLU ISSI’ya Allah’tan rahmet, ailesine,yakınlarına,Diyarbakır Baromuza ve meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                GİRESUN BAROSU KADIN HAKLARI  DAYANIŞMA VE UYGULAMA KOMİSYONU

Tarih : 20.05.2019