2019 - 2020 Adli Yıl Açılış Töreni, Baromuz ile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 02 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 12:00'da Giresun Hükümet Konağı önünde ortaklaşa düzenlendi. Törene Giresun Milletvekili meslektaşımız Av. Sabri ÖZTÜRK, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan KOÇYİĞİT, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin BÜYÜKAVCI, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz CAN, Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Giresun İl Emniyet Müdürü Yardımcıları; Ali İhsan SAĞLAR, Özkan EROĞLU, Erkan TANIN, Giresun Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılarımız ile çok sayıda Avukat meslektaşlarımız, stajyer avukatlarımız, adliye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlarımız katıldı. Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN savcılık çelengini; Baro Çelengini de Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR ile meslektaşlarımız Av. Demet AVCI ve Av. Gökhan KAKIL sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören son buldu. Katılımcılara teşekkür eder yeni adli yılın hepimize güzellikler getirmesini dileriz.

Tarih : 2.09.2019