18.Karadeniz Baro Başkanları Toplantısı Baromuzun ev sahipliğinde 15-17 Kasım 2019 tarihinde Hotel New Jasmin de yapıldı. İlki de 14.02.2015 tarihinde yine Baromuzun ev sahipliğinde yapılarak başlayan Karadeniz Baro Başkanları toplantısına Bartın, Bolu, Çorum, Erzurum, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon Barolarını temsilen Baro Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile; TBB Başkanı Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU, TBB Yönetim Kurulu üyeleri Av.Şakir UZUN, önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gültekin UZUNALİOĞLU, TBB Başdanışmanı Av.Zafer KÖKEN katıldı. Toplantının ikinci günkü oturumunun bitimini müteakip misafirlerimizle birlikte Giresun Adasına gemi turu düzenlendi.16.11.2019 akşamı ilimize gelen tüm misafirlerimiz ile önceki dönem Baro Başkanlarımız, TBB Delegelerimiz, Baro Yönetim Kurulumuz, Baro Disiplin Kurulumuz, Baro Denetleme Kurulumuzun da davetli olduğu akşam yemeğine Baro Yönetim Kurulumuz tam kadro katılırken, önceki dönem Baro başkanlarımızdan Av.E.Şansal DİKMEN, Av.Gültekin UZUNALİOĞLU, Disiplin Kurulumuzdan Av.Tezcan SÜRÜCÜ, Av.Şenel UYANIK, Av.Sevgi PEHLİVAN; Denetleme Kurulundan  Av.Mehmet Haşim YANIK ile Av.Elvan OKTAY katıldı. 17.11.2019 Pazar günü programın tamamlanmasını müteakip misafirlerimiz ilimizden ayrıldılar.

Mesleki sorunlarımızın ve meslektaşlarımızın karşılaştıkları güçlükler ile çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda emeği geçen uzaklardan gelip katkı sunan tüm misafir katılımcılarımıza, meslektaşlarımıza ve personellerimize teşekkür ederiz.

Tarih : 18.11.2019