Özel Giresun Kent Hastanesi ile Baro Başkanlığımız arasında hazırlanan Sağlık Hizmetleri Anlaşmasını 18 Nisan 2018 Çarşamba günü Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR ile Özel Giresun Kent Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Yasemin ÖZDEN imzaladılar. İmza törenine ayrıca Baro Saymanımız Av. İlknur CİVELEKOĞLU, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Murat TURAN ve Av. Ayşegül ÇAKIR ile Uzm.Dr. Mustafa ÖZDEN katıldılar.

ÖZEL GİRESUN KENT HASTANESİ- GİRESUN BAROSU

SAĞLIK HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ

Özel Giresun Kent Hastanesi ile Giresun Baro Başkanlığı aşağıdaki konularda anlaşmaya vararak bu Sağlık Hizmetleri Anlaşmasını imzalamışlardır.

KAPSAM:

Giresun Barosuna kayıtlı Avukatlara sağlık hizmetleri sunulması sırasında özel indirim ve avantajlar sunulmasına ilişkindir.

PROTOKOL KONUSU:

1. Bu anlaşma Giresun Barosuna kayıtlı Avukatlar, Avukat eşleri ve çocukları ile Giresun Barosu çalışanları, eşleri ve çocuklarının Özel Giresun Kent Hastanesinde görecekleri indirimli ayakta tedavi hizmetlerini kapsamakta olup yatarak tedavi hizmetleri anlaşma kapsamı dışındadır.
  2. Anlaşma kapsamında ayaktan tedavilerde Avukatlar, Avukat eşleri ve çocukları ile Giresun Barosu çalışanları, eşleri ve çocuklarına işbu sözleşmenin ekindeki indirimli fiyat listesi uygulanacaktır. Avukatların kendilerinin faydalandığı indirimli muayene ücretine ilişkin faturaların ödemesi Baro tarafından yapılacak; Avukat eşleri, çocukları, baro personeli, eşleri ve çocuklarının ödemeleri ise Baro tarafından değil ilgililer tarafından yapılacaktır.
  3. Bu anlaşma kapsamında hizmet alacak kişiler nakit veya kredi kartı seçeneği ile ödeme yapabilirler.  Avukatların şahsı dışındaki tedavilere ilişkin Ödemeler tamamen kişilerin kendi sorumluluğunda olup, Baro’ nun herhangi bir sorumluluğu yoktur.
  4. Giresun Baro Başkanlığı anlaşmayı Baroya kayıtlı Avukatlara ve çalışanlarına duyurmakta mükelleftir.
  5. İşbu sözleşme 1 yıl süre ile 18.04.2018-18.04.2019 tarihleri arasında geçerlidir.

İNDİRİMLİ MUAYENE ÜCRET LİSTESİ

SUT KODU