21-25 Haziran tarihleri arasında meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen GAP gezisi oldukça verimli ve samimi bir ortamda gerçekleşti. 46 kişilik kafilemiz 21 Haziran Cuma günü Ordu-Giresun Havalimanından hareket ederek öğlen saatlerinde Batman’a ulaştı. Giresunlu olup Batmanda görev yapmaya başlayan önceki dönem meslektaşlarımızdan Alper- Demet AKDEMİR çifti ile de buluşup hasret giderdikten sonra kafilemiz sular altında kalacak olan Hasankeyfi ziyaret etti. Aynı gün Mardinin Midyat İlçesindeki tarihi ve turistik yerler ve konaklar ziyaret edilerek Midyatta konaklandı.İkinci gün Mardinde bulunan tarihi ve turistik yerler, medreseler, kiliseler ve Göbeklitepe’nin ziyaret edilmesini müteakip akşam Şanlıurfada düzenlenen sıra gecesinde meslektaşlarımız iş hayatının yoğunluğundan uzaklaşıp stres atarak şanlıurfada konakladılar.Üçüncü gün Şanlıurfada bulunan Balıklıgöl, sular altında kalan Halfeti  ve diğer tarihi ve turistik yerler ziyaret edildikten sonra Gaziantepe hareket eden kafilemiz geceyi Gaziantepte geçirdi. Dördüncü gün Gaziantep Kalesi, Hamam müzesi, Zeugma Müzesi, tarihi Bakırcılar Çarşısı, Baharatçılar Çarşısı ziyaretlerinden sonra akşam uçağıyla kafilemiz ilimize dönerken kafilemizdeki tek çocuk olan meslektaşımız Av.Fırat İMAT’ ın kızı İlke gezimizin yüzü oldu. Oldukça samimi ve sıcak ortamda geçen faaliyette emeği geçen tüm herkese, tatilce tur operatörümüze  ve özellikle katılımcı meslektaşlarımız ve ailelerine sonsuz teşekkürler ederiz.

Tarih : 26.06.2019