Çırağan Sarayında gerçekleştirilen bir düğün nedeni ile, bölge yollarını trafiğe uzunca bir süre kapatan ve halkın seyahat özgürlüğünü engelleyen bir uygulamada, sadece, "düğün nedeni ile yollar kapatılır mı" dediği için, orada bulunan yakın koruma hizmetlerinde görevli bazı polis memurlarınca işkenceye maruz kalan Muğla Barosuna kayıtlı meslektaşımız Avukat Sertuğ Sürenoğlu’ na bu insanlık dışı muameleyi yapan polisler ve bunu olay anında gördükleri halde kayıtsız kalıp engel olmayan polisler hakkında aralarında Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR' in de bulunduğu Türkiye Baro Başkanları arasından seçilen bir heyet tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’a şikayet dilekçesi verilerek Ankara Adliyesi önünde TBB Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin FEYZIOĞLU ve heyetteki Baro başkanlarının katılımıyla açıklaması yapıldı.Meslektaşımıza bu insanlık dışı muameleyi yapanlar hakettikleri cezayı alıncaya kadar konunun takipçisi olacağımızı bir kez daha kamuoyuna ilan ederiz

Tarih : 19.04.2019