Baromuzca 09 Şubat 2019 Cumartesi günü Giresun Otel  New Jasminde düzenlenen Konkordato Hukuku Eğitim Semineri düzenlendi. Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR' in açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde ilk oturumda Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesinde görev yapan Av. Doç. Dr. Serdar KALE görev alırken; verilen öğle yemeğini müteakiben ikinci oturumda ise Adalet Bakanlığı Mevzuat Müdürlüğünde görevli Hakim Fatih KEKLİKKIRAN sunumunu gerçekleştirdi. Oturum Koordinatörlüğünü ise TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Altan AKPINAR yaptı. Meslektaşlarımızın oldukça yoğun katılım sağladığı eğitim sonunda Av. Doç. Dr. Serdar KALE'ye Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Hakim Fatih KEKLİKKIRAN'a TBB Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gültekin UZUNALİOĞLU, Av. Altan AKPINAR'a Baro Başkan Yardımcımız Av. Necmeddin KESİK plaket takdim ettiler. Oldukça verimli geçen eğitimde emeği geçen sayın hocalarımıza ve katılımlarından dolayı sayın meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Eğitimdeki Sunumlar;

İCRA VE İFLAS KANUNU KONKORDATO HÜKÜMLERİ M.299-308/h

GEÇİCİ MÜHLET (İİK M.287) -  KESİN MÜHLET ( İİK M.289)

Tarih : 10.02.2019