Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Aydın İli, Efeler İlçesi, Kızılcaköy Köyünde yapımı planalanan Jeotermal Enerji santrali nedeniyle Türkiye Barolar Birliği ve Aydın Barosunca Aydın'da ortaklaşa düzenlenen Hukuk ve Çevresel Etkiler Açısından Jeotermal Enerji çalıştayına katılarak aynı zamanda Aydın Barosunu ve Baro Başkanı Av.Gökhan BOZKURT' u ziyaret etti. Çalıştay kapsamında Kızılcaköy'e yapılaması planlanan Jeotermal Enerji Santraline karşı köy halkının kurduğu Jeotermal Enerjiye Hayır Nöbet Çadırını da ziyaret etti.Çalıştaya TBB Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Artvin, Bilecik, Düzce, Sinop, Trabzon, İzmir, Uşak, Isparta, Kütahya, Hatay, Denizli, Muğla, Manisa, Antalya, Kocaeli Baro Başkanlarımız ve Ordu ile Sakarya BarosuTemsilcileri meslektaşlarımız katıldı.Çalıştayda oturumlardan birinin moderatörlüğünü de Baromuza kayıtlı TBB Yönetim Kurulu üyemiz Av.Gültekin UZUNALİOĞLU yaptı.Çalıştaydaki sunumları ve konuşmaları müteakip tüm heyet Kızılcaköy Köyüne giderek köy meydanında ve çadırda köy halkı ile buluştu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve duygusal anların yaşandığı ziyaret nedeniyle Kızılcaköy sakinleri memnuniyetlerini  ve hissetttikleri desteği dile getirirken misafirlere keşkek ikram ettiler.Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR' de nöbet çadırında Köy Halkına hitap ederek kısa bir konuşma yaptı.Başta Aydın Barosu Başkanımız olmak üzere Öncülüğünü köyde bulunan kadınlarımızın yaptığı mücadelede emeği geçen herkese teşekkür eder başarılar dileriz.

Tarih : 26.02.2019