Avukatlık kanunundaki değişiklikle çoklu baroların kurulmasına olanak tanıyan düzenlemeye karşı  adalet komisyonuyla görüşmek üzere 3 gündür TBMM önünde bekleyen ancak içeri alınmayan Baro başkanlarımızla birlikte olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden olduğu gibi Giresun’dan da özel araçlarıyla Ankara’ya giden; Baro Genel Sekreterimiz Av.Arzu KURT, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Güngör BÖLÜKBAŞI, Av.Elvan ŞAHİN, Av.Ayşegül ÇAKIR ve Av.Emrah ÖZDEMİR, TBB Delegemiz Av.Uğur AKSU ile meslektaşlarımız Av.Erol GÜNAYDIN, Av.Ahmet AK, Av.Tezcan SÜRÜCÜ, Av.Mahmut ALTIN, Av.Murat BEKTAŞ, Av.Aysun ÇOBANOĞLU TIĞLI, Av.Burcu OCAK ÖĞÜTCÜ, Av.Tuğba Güllü KIŞLA, Av.Özge ÜSTÜN, Av.Rahman GÜDÜK, Av.Muhammed Yunus KURUCA, Av.Seyithan ÖNAL, Av.Sefa ÖZTÜRK, Av.Mehmet SARGIN, Stj.Av.Sergen KIBIK ve Stj.Av.Onur YILMAZ Ankara Adliyesi önünde Baro Başkanımızla birlikte basın açıklamasına ve sonrasındaki oturma eylemine katıldılar. Yüzlerce kilometreden gelip baro başkanlarımıza ve barolarımızın bölünmesine karşı tepkilerini dile getiren meslektaşlarımıza hassasiyetleri ve fedakarlıkları nedeniyle sonsuz Şükranlarımızı sunar meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Tarih : 4.07.2020