14 Kasim 2016 Pazartesi günü ÇocukHaklarinin Hayata Gecirilmesinde TBB ve Barolarin Rolu - İstişare ve Ortak Eylem İçin Tarama Toplantisı gerçekleştirildi. Toplantıya Giresun Barosu adına Çocuk Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu üyesi Av. Özge ÜSTÜN katıldı. Toplantıda bütün baroların ortak işbirliği  çerçevesinde sorunları, TBB ve UNICEF'in rolü tartışıldıktan sonra katılımcılara çocuk haklarına yönelik eğitim verildi.

Yine 16 Kasım 2016 Çarşamba günü Giresun Valiliği tarafından düzenlenen Çocuk hakları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Baromuz adına Av. Özge ÜSTÜN Çocuk Izlem Merkezi'nin önemi konusunda katılımcıları bilgilendirirken ilimizde Çocuk İzlem Merkezi'nin kurulması için girişim talebinde bulunarak Çocuk hakları, mülteci çocukların sorunları başta olmak üzere bir çok konuda Giresun Barosu'nun idari kuruluşlarla her türlü iş birliğine açık olduğu vurguladı.

Tarih : 16.11.2016