Türkiye Barolar Birliği ve Alman Avukatlar Birliği işbirliğiyle 10 Ekim 2019 Perşembe günü TBB Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) Bireysel Başvuru konulu çalıştaya Baromuzu temsilen İnsan Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu Üyelerimiz Av. Başak Gül UZUNALİOĞLU ve Av. Funda ARIK katıldı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU, TBB Başkan Yardımcısı Av. Ünsal TOKER, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ahmet Şakir UZUN, Av. Eyyüp Sabri ÇEPİK, TBB Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Necdet BASA, Anayasa Mahkemesi üyeleri Celal Mümtaz AKINCI ve Muammer TOPAL, Almanya Büyükelçiliği Hukuk Müşaviri, Alman Avukatlar Birliği Merkez Yöneticisi ve Brüksel Bürosu Direktör Yardımcısı Nicolas SCHAEFFER, Alman Avukatlar Birliği Ceza Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Prof. Dr. Stefan KOENIG, Avrupa Barolar ve Hukuk Örgütleri Konseyi’nin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi nezdindeki Daimi Komisyonu Başkanı Av. Piers GARDNER, Alman Avukatlar Birliği İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Stefan von RAUMER ile çok sayıda avukat meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşen ve oldukça verimli geçen çalıştayda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tarih : 10.10.2019