8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Baro Saymanımız Av. İlknur CİVELEKOĞLU, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ayşegül ÇAKIR ve Kadın Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu Üyelerimiz Av.safiye Şule KARAHASAN, Av. Demet KELEŞOĞLU UZUN ve Av. Tuğba ACAR KARAASLAN ile birlikte Giresun Adliyesinde görev yapan kadın Hakim ve Savcılarımız ile tüm kadın Adliye Personelleri ile Adliyede bulunan kadın vatandaşlarımıza çiçek dağıttık.

Ayrıca yine aynı gün saat 15:00'da, Dünya Kadınlar günü münasebeti ile düzenlenen yürüyüşe Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Baro Saymanımız Av. İlknur CİVELEKOĞLU ve meslektaşlarımız ile birlikte katıldık. Yürüyüş esnasında sokakta bulunan kadın vatandaşlarımıza da karanfil dağıttık. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Tarih : 8.03.2018