8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü münasebeti ile 08 Mart 2019 Cuma günü saat 14:00'da Debboy mevkiinden Gazi Caddesi boyunca Atatürk Meydanına kadar yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Baro Genel Sekreterimiz Av. Arzu KURT, Baro Saymanımız Av. İlknur CİVELEKOĞLU, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Güngör KOZLUCA, Av. Elvan ŞAHİN, Av. Hatice AYDIN, Av. Murat TURAN, Av. Ayşegül ÇAKIR ile meslektaşlarımız ve stajyer avukatlarımız katıldı.Yürüyüş kortejinin en önünde yer alan Baromuz olarak Gazi Caddesinde bulunan kadın vatandaşlarımıza da karanfil takdim ettik.

Ayrıca yürüyüş Kortejinde Giresun Valisi sayın Harun SARIFAKIOĞULLARI, Giresun İl Jandarma Komutanı sayın J.Alb.Bahittin Murat YAKIN ve Giresun İl Emniyet Sayın Müdürü Fahri AKTAŞ ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Baromuzla birlikte yürüdü Atatürk meydanında son bulan yürüş sonrasında saygı duruşu ve okunan İstiklal marşının ardından Baromuzca ve diğer sivil toplum kuruluşlarınca temin edilen balonlar gökyüzüne bırakıldı.Giresun Valimizin kadınlar günü hakkında yaptığı konuşmanın ardından, Dünya Şampiyonu Engelli Milli Sporcu Aysel ÖZGAN’a plaket takdim edildi. Daha sonra Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR protokol ile birlikte ülkemize malolmuş güçlü kadınlarımızın hayatını ve Kadın Konuk Evinde kalan kadınlarımızın el emeği göz nurlarının yer aldığı sergiyi ziyaret ettiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tarih : 8.03.2019