Geleneksel Avukatlar Balomuz, 06 Nisan 2019 Cumartesi akşamı Otel New Jasmin'de meslektaşlarımızın katılımı ile düzenlendi. Sunuculuğunu Stj.Av. Merve AKGÜRE ve Av. Murat Nadir SEZER'in yaptığı gecede açılış konuşmasını Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR yaptı.

               Gecede, Av. Tuncay YAZICIOĞLU Avukatlar Arası Geleneksel Halısaha Futbol Turnuvasında şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Giresun Milletvekili Meslektaşımız Av. Kadir AYDIN, Geleneksel Bowling Turnuvasında şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Giresun Belediyesi Başkanı Meslektaşımız Av. Aytekin ŞENLİKOĞLU, Voleybol Turnuvasında şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını TBB Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gültekin UZUNALİOĞLU, Dart Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Tavla Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av. Erhan Şansal DİKMEN,  Satranç Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını kıdemli meslektaşlarımızdan Av. Nihat YANIKOĞLU, Eşli Okey Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını kıdemli meslektaşlarımızdan Av. Recai YANIKÖMEROĞLU, Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını kıdemli meslektaşlarımızdan Av. Mehmet TURAN takdim ettiler. Yılın Şanslı Avukatı Çekilişini Baro Müdürümüz Soner CİVCAN çekti, çekilişte seçilen meslektaşımız Av. Dilara TELLİ'ye hediyesini Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR takdim etti.

             Balo pastasını baloda bulunan en kıdemli meslektaşımız olan Av. Nihat YANIKOĞLU ile yine baloda bulunan ruhsatını en yeni almış meslektaşımız Av. Onur Salih GÜRER birlikte kesti. Yaklaşık ikiyüz kişinin katıldığı gecemizde meslektaşlarımız mesleğin yoğun stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar. Balomuza katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder meslek yaşamlarında başarılar dileriz.

 

Tarih : 7.04.2019
Okunma : 1605

© 2024 - Giresun Barosu

Adres : Çıtlakkale Mah. Atatürk Bulvarı No.121/1 - GİRESUN / Telefon: 0454 215 76 57 / Faks: 0454 215 76 58)
Adli Yardım Bürosu: 0 454 215 76 69 | Sosyal Tesis : 0 454 215 76 69 / D:17
E Posta : giresunbarosu@gmail.com | KEP Adresi: giresunbarosubaskanligi@hs01.kep.tr
E-Tebligat Numarası: 35366-96939-85090
Giresun Barosu Union of Black Sea Countries Bar Association (BCBA) üyesidir.