Baromuz 2018 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu 20 Ekim 2018 Cumartesi günü ilimizde bulunan Otel New Jasminde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın  okunmasının ardından Genel Kurul Divanı oluşturuldu.Divanda önceki dönem Baro Başkanlarımızdan TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.Gültekin UZUNALİOĞLU Divan Başkanı; meslektaşlarımız Av.Burcu ABANOZ, Av.Ebru AKDEMİR, Av.Merve ÖZDEMİR ise divan üyeleri olarak görev aldılar. Baro Başkanımız Av.Soner KARADEMİR' in açılış konuşmasının ardından Baro Yönetim Kurulu faaliyet raporları ve denetleme raporları okundu ve ibra edildi. Faaliyet raporu hakkında meslektaşlarımız Av.Erhan Şansal DİKMEN ve Av.Mehmet TURAN söz alarak görüşlerini bildirdiler.Tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından Baro Başkan adaylarımız seçim konuşmalarını yaptı.

Meslektaşlarımıza verilen öğle yemeğini mütakiben odukça yoğun katılımın olduğu ve meslektaşlarımız Giresun Milletvekilleri Av.Sabri ÖZTÜRK ve Av.Kadir AYDIN ile Görele Belediye Başkanı meslektaşımız Av.Tolga ERENER' de katıldı. Daha önce Baro Başkanlığına aday olan meslektaşımız Sayın Av.Sevgi Utlu GÜNGÖR adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

Baromuza kayıtlı 311 meslektaşımızdan 277 meslektaşımız oy kullandığı ve  5 oyun da geçersiz sayıldığı geçtiğimiz dönem Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR 140; diğer başkan adaylarımızdan önceki dönem Genel Sekreterimiz Sayın Av. Murat BEKTAŞ 97 oy alırken; meslektaşımız Sayın Av. Pınar UNAT ise 36 oy aldı.

Mevcut seçim sonuçlarına göre Baromuzun yeni Başkanı Av.Soner KARADEMİR olurken; Yeni Yönetim Kurulumuz: Av. Arzu KURT, Av. Ayşegül ÇAKIR, Av. Elvan ŞAHİN, Av. Emrah ÖZDEMİR, Av. Güngör KOZLUCA, Av.Hatice AYDIN, Av. İlknur CİVELEKOĞLU, Av. Murat TURAN, Av. Necmeddin KESİK ve Av. Osman GÜR'den;

Baromuz Disiplin Kurulumuz:  Av.Bülent AYDIN, Av.Sevgi PEHLİVAN, Av.Şenel UYANIK, Av.Teyfik ÖKSÜZ, Av.Tezcan SÜRÜCÜ'den;

Baromuz Denetleme Kurulumuz: Av.Elvan OKTAY, Av.Mehmet Haşim YANIK, Av.Sinan BAYRAM' dan oluştu.

Türkiye Barolar Birliği Delegeliklerine ise TBB Yönetim Kurulu Üyesi meslektaşımız Av.Gültekin UZUNALİOĞLU ile Av.Uğur AKSU seçildiler.

Genel Kurulumuza katılan tüm saygıdeğer meslektaşlarımıza teşekkür eder; yeni dönemde görev almak üzere seçilen tüm meslektaşlarımıza başarılar dileriz.

 

Tarih : 21.10.2018
Okunma : 1683

© 2024 - Giresun Barosu

Adres : Çıtlakkale Mah. Atatürk Bulvarı No.121/1 - GİRESUN / Telefon: 0454 215 76 57 / Faks: 0454 215 76 58)
Adli Yardım Bürosu: 0 454 215 76 69 | Sosyal Tesis : 0 454 215 76 69 / D:17
E Posta : giresunbarosu@gmail.com | KEP Adresi: giresunbarosubaskanligi@hs01.kep.tr
E-Tebligat Numarası: 35366-96939-85090
Giresun Barosu Union of Black Sea Countries Bar Association (BCBA) üyesidir.