Geleneksel Avukatlar Balomuz, 12 Mayıs 2018 Cumartesi akşamı Otel New Jasmin'de havuz başında meslektaşlarımızın katılımı ile düzenlendi. Sunuculuğunu Stj.Av. Yonca TOZLU'nun yaptığı gecede açılış konuşmasını Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR yaptı.

               Gecede, Av. Cüneyt YEŞİLTEPE Avukatlar Arası Geleneksel Halısaha Futbol Turnuvasında şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Baro Başkanımız Av. Soner KARADEMİR, Geleneksel Bowling Turnuvasında şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını TBB Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gültekin UZUNALİOĞLU, Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını Av. Erhan Şansal DİKMEN, Dart Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını Cumhuriyet Savcısı Mustafa KÜÇÜKBEKİR, Tavla Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını 1.Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Şükriye CANITEZ,  Satranç Turnuvasında dereceye giren meslektaşlarımıza madalyalarını Sulh Ceza Hakimi Burçin GÜREŞÇİ, Eşli Okey Turnuvasında dereceye giren personellerimize madalyalarını 3.Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Yusuf POLAT takdim ettiler. Yılın Şanslı Avukatı Çekilişini Aile Mahkemesi Hakimi Rüveyda ÖZDEMİR çekti, çekilişte seçilen meslektaşımız Stj. Av. Emine BODUR'a hediyesini yine Aile Mahkemesi Hakimi Rüveyda ÖZDEMİR takdim etti.

             Balo pastasını baloda bulunan en kıdemli meslektaşımız olan Av. Erhan Şansal DİKMEN ile yine baloda bulunan ruhsatını en yeni almış meslektaşımız Av. Merih ÜNGÖR ile birlikte kesti. Önceki dönem Baro Başkanlarımız ve bazı meslektaşlarımızın katılımıyla hazırlanan türkü ve halk oyunları kliplerinin yayınlandığı gecede meslektaşlarımız mesleğin yoğun stresinden bir nebze olsun uzaklaştılar. Balomuza katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder meslek yaşamlarında başarılar dileriz.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Tarih : 13.05.2018
Okunma : 2421

© 2024 - Giresun Barosu

Adres : Çıtlakkale Mah. Atatürk Bulvarı No.121/1 - GİRESUN / Telefon: 0454 215 76 57 / Faks: 0454 215 76 58)
Adli Yardım Bürosu: 0 454 215 76 69 | Sosyal Tesis : 0 454 215 76 69 / D:17
E Posta : giresunbarosu@gmail.com | KEP Adresi: giresunbarosubaskanligi@hs01.kep.tr
E-Tebligat Numarası: 35366-96939-85090
Giresun Barosu Union of Black Sea Countries Bar Association (BCBA) üyesidir.